פרויקט מהנדסי מזון

מטבענים את פסי הייצור

פרויקט מהנדסי מזון

לראשונה בישראל יקום צוות מהנדסי מזון שייעץ ליצרני המזון כיצד ניתן להוציא את הרכיבים מן החי מפסי הייצור.

מתוך 120000 ₪

פרויקט מהנדסי מזון בכמה מילים

כשאנחנו חושבים על הפחתה בצריכה של מוצרים מהחי אנחנו תמיד חושבים על איך לגרום לאנשים לאכול פחות מוצרי בשר, חלב, ביצים, דגים ודבש.

אבל מה אם היינו יכולים להפחית את הצריכה של המוצרים מהחי על ידי הוצאה של הרכיבים שאינם טבעונים מפסי הייצור, מבלי שהדבר ייפגע באיכות או במחיר של המוצרים?

איך עושים את זה?

הכירו את פרויקט מהנדסי המזון של ויגן פרנדלי. עבור הפרויקט גיבשנו צוות מהנדסי מזון שיפנה ליצרני המזון וייעץ להם ללא תשלום באיזה אופן הם יכולים להחליף את הרכיבים הלא טבעונים במוצרים, ברכיבים טבעונים מבלי שהדבר ייפגע בטעם, באיכות או בעלות המוצר.

איך אנחנו הולכים לשנות מציאות?

כאשר מדובר בפסי ייצור מסחריים המייצרים מאות אלפי מוצרים בשנה, לפעמים מספיק להוציא רכיב אחד מהחי בשביל להציל אלפי בעלי חיים בכל שנה.

בנוסף, "טבעון" של מוצרים והפיכתם לטבעונים יגדיל את היצע המזון הטבעוני, מה שיגרום לאורח החיים הטבעוני להיות הרבה יותר קל ונגיש.

כמו כן, ההתקשרות עם החברות תחדיר לתודעה של היצרנים הגדולים במשק את החשיבות שבייצור מוצרים לקהל הטבעוני, מה שיוביל לאותם יצרנים להמשיך עם אותו קו פעולה וחשיבה גם בהמשך.

בואו לתמוך בקמפיין היסטורי שיעשה מהפכה בתחום תעשיית המזון .

3 תגובות
יואב קלארמן

רעיון מעולה, מחזק את מה שמעין כתבה. הייתי מעביר את התרומה קודם אם הייתי רואה, במקרה נכנסתי להתעדכן.

מעין

וואו פרוייקט מעולה!! תפרסמו אותו יותר. במקרה ראיתי שנוסף פה...
שיהיה בהצלחה !! (:

סער דוידוב

לדעתי כדאי גם לנסות להוציא את שמן הדקלים (קיים בעוגיות אוראו ושוקולד השחר "פרווה"), לא הרבה יודעים אבל גם תעשיית שמן הדקלים פוגעת קשות בבעלי חיים , בעיקר באורנגאוטנים (ניתן לקרוא עוד כאן: http://anivoice.co.il/%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D/)

הוסף תגובה
0 עידכונים
לקמפיין זה עדיין אין עידכונים.
2 תומכים
נעמי, הרצליה

35 ₪

ניצן, ליאון שריגים

50 ₪