דר' לינדה רסולי - דיאטנית קלינית

תגיות , ,
דר' לינדה רסולי - דיאטנית קלינית ויועצת תזונה

בעלת תואר ראשון בתזונה מהאוניברסיטה העברית בירושלים, דוקטורט בבריאות הציבור ומיקרוביולוגיה מאוניברסיטת מישיגן (ארה“ב), התמחות בפתולוגיה בבית החולים ג‘ונס הופקינס (ארה“ב). 

טבעונית משנת 2011, ועובדת בבית החולים הדסה עין כרם כמנהלת מתקן לייצור תרופות ביולוגיות ניסיוניות ועוסקת בייעוץ תזונתי.

מטרת הייעוץ התזונתי היא לספק תמיכה לשינוי הרגלי אכילה לשיפור המצב הבריאותי, תחושת אנרגיה, ירידה במשקל, שילוב ספורט ותזונה וכן לטבעונים אופציה של ייעוץ לתזונה טבעונית מאוזנת.

ההמלצות החדשות לתזונה בריאה של ממשלת ארה"ב השתנו לאחרונה.
בעבר, עקרון פירמידת המזונות הכתיב איזה מזונות כדאי לאכול בכמות גדולה או פחותה יותר.

לאחרונה, ממשלת ארה"ב בנתה המלצות חדשות המבוססות על בניית "צלחת מזון" המכילה קבוצות מזון שונות.
כל אדם יכול להכנס לאתר וללמוד את המרכיבים המומלצים וכמותם בלינק הזה.

העיקרון הכללי הוא שכדאי לאכול הרבה ירקות, קצת פחות דגנים, ויחסית מעט מקורות חלבון ופירות.
גם מוצרי החלב ותחליפיהם מומלצים במידה מעטה.

ההמלצות החדשות הן קלות יותר ליישום בגלל תמונת הצלחת שכל אחד יכול להבין בקלות ולהרכיב בצלחת האישית שלו.
אבל, בנוסף לאיך שהצלחת שלכם ניראית, לפני שיוצאים עם הקניות בקופה של הסופר, תעיפו מבט לתוך העגלה ותראו מה הם המוצרים שנכנסים לבית שלכם.
העגלה הזאת היא מה שאתם והמשפחה כולה תאכלו בימים הקרובים. האם בחרתם נכון?

20% הנחה לחברי ויגן אקטיב
רחוב חרמון 40 מבשרת ציון
0526429936
lindar@hadassah.org.il
לאתר