מהנדסי מזון 2019

פרויקט מהנדסי המזון של ויגן אקטיב הוא פרויקט מהפכני שעוזר לחברות ענק לשנות את רכיבי המוצרים שלהם כך שהמוצרים שלהם יהיו זולים יותר, באותו טעם והכי חשוב- טבעונים.
בתוך זמן קצר הפרויקט הוכיח את עצמו בצורה חסרת תקדים ומאז התחלת הפרויקט חסכנו שימוש של עשרות אלפי ביצים ואת חייהם של 5000 תרנגולות. בואו לתמוך בפרויקט הזה כדי שנמשיך במהפכה.

190

מתוך 280,000

כשאנחנו חושבים על הפחתה בצריכה של מוצרים מהחי אנחנו תמיד חושבים על איך לגרום לאנשים לאכול פחות מוצרי בשר, חלב, ביצים, דגים ודבש. אבל מה אם היינו יכולים להפחית את הצריכה של המוצרים מהחי על ידי הוצאה של הרכיבים שאינם טבעונים מפסי הייצור, מבלי שהדבר ייפגע באיכות או במחיר של המוצרים?

עבור הפרויקט גיבשנו צוות מהנדסי מזון שפונה ליצרני המזון ומייעץ להם ללא תשלום באיזה אופן הם יכולים להחליף את הרכיבים הלא טבעונים במוצרים ברכיבים טבעונים מבלי שהדבר ייפגע בטעם, באיכות או בעלות המוצר.

איך התרומה שלכם תציל בעלי חיים?

טבעון של 200 מוצרים יחסכו למעלה מ10,000,000 ביצים בשנה, עשרות אלפי ליטרים של חלב, אלפי טונות של חמאה שמתרגם להצלה של 500,000 תרנגולות ועשרות אלפי פרות ועגלים כל שנה. מעבר לזה, חיסכון של כ2,500,000 ק"ג של גזי חממה וכ4,000,000 מ"ר של שטח אדמה.

מה עשינו מתחילת הפרויקט?

בזמן די קצר הגענו להצלחה מסחררת עם טבעון בראוניז לרשת ביגה, קאפקייקס למיסטר דונאטס והפיכתם למפעל 100% טבעוני, עוגיות מתפוצצות לביסקוטי שמשווקת בחברות כגון קפה קפה, לנדוור ועוד, וכן עוגת מוקה-פאדג' לרשת לה פרינה. בואו לתמוך בפרויקט על מנת שנוכל להמשיך בהמהפכה. 

לא נמצאו תגובות.

הוספ/י תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עדכונים

לא נמצאו עדכונים לקמפיין הזה

5 תומכים

פטיה, אשדוד

22.05.2019

35 ₪

Ray, כפר סבא

21.05.2019

35 ₪

אופק,

19.05.2019

50 ₪

אור, גנות

18.05.2019

35 ₪

דניאל, פתח תקווה

12.05.2019

35 ₪

להרשמה

כבר רשומים? כניסה לחשבון